Integrált Településfejlesztési Startégia
Dátum: Május 07, hétfő, 16:34:13
Téma: Hírek Kunhegyesről


TÁJÉKOZTATÁS

Kunhegyes Város Integrált Településfejlesztési Startégiája Felülvizsgálatának Partnerségi Egyeztetése


Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, Vállalkozókat, Egyházakat, Civil Szervezeteket, hogy Kunhegyes Város Integrált Településfejlesztési Stratégiája (ITS) felülvizsgálatra került, melynek tervezetét a 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendeletnek (továbbiakban: Rendelet) megfelelően, Kunhegyes Város Önkormányzata ezúton bocsát társadalmasításra. A felülvizsgálat során a Megalapozó Vizsgálat nem módosult.
Az ITS a települési problémákat komplexen kezelő, azokra együttesen reagáló dokumentumként lehetővé teszi Kunhegyes számára az átgondolt, tervszerű fejlődést. Kunhegyes város a partnerség elve mellett elköteleződve fontosnak tartja mind a tervezés, mind a megvalósítás, illetve a felülvizsgálat során is a partnerség, mint horizontális alapelv érvényesítését.
Ennek érdekében az Önkormányzat ezen partnerségi felületen keresztül szeretné kérni a lakosságot, az érintetteket, hogy a véleményező adatlap kitöltése segítségével véleményezze az ITS-t.
A dokumentumok a http://www.kunhegyes.hu/ honlapról letölthetőek. A felülvizsgálat során az ITS-ben elvégzett módosítások a dokumentumban külön színnel jelölésre kerültek.
Véleményt írásban Kunhegyes Város Önkormányzatnak (5340 Kunhegyes, Szabadság tér 1.) címezve vagy elektronikusan a palyazat@kunhegyes.hu e-mail címen nyilváníthat.

Véleményezési határidő: 2018. május 22.

Köszönjük, hogy javaslataival hozzájárul a Kunhegyesi Integrált Településfejlesztési Stratégia módosításának kidolgozásához!

Kelt: Kunhegyes, 2018. május 07.

Együttműködését köszönve, tisztelettel:

Szabó András
Kunhegyes Város Polgármestere

Véleményező adatlap letölthető: >>itt<<

A cikk tulajdonosa: Kunhegyes Város Honlapja
http://kunhegyes.hu

A cikk webcíme:
http://kunhegyes.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=903