Pályázati felhívás
Dátum: április 16, szerda, 15:58:01
Téma: Hírek Kunhegyesről


PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Kunhegyes Város Önkormányzatának Képviselőtestülete a „Tiszta udvar, rendes ház” és „Tiszta utca” cím alapításáról szóló 5/2008. (III.28.) rendelete alapján pályázatot hirdet az alábbiak szerint:„Tiszta udvar, rendes ház”

cím elnyerésére

- A címre pályázhat a lakóingatlan tulajdonosa vagy használója.

- A cím adományozható annak az ingatlantulajdonosnak, illetve használónak:
•  akinek ingatlana, s az azon található épület, kert, udvar megjelenésében harmonikusan, esztétikusan illeszkedik a környezetébe,
•  az ingatlan tulajdonosa/használója a településen található folyékony és kommunális hulladék szállítási közszolgáltatást igénybe veszi ,
•  az ingatlan építési engedély alapján épült.

A pályázónak mindhárom feltételt teljesítenie kell.


„ Tiszta utca”

cím elnyerésére

- A címre pályázhat az utca által megbízott képviselő (utcabizalmi).
- A „Tiszta utca” cím adományozható azon tér, utca, utcarész lakóközösségének, amely adott évben a legszebb utcaképet nyújtja, a beültetett virágok, növények illetve a közterületi összkép vonatkozásában.

Pályázati tudnivalók :

- Pályázni az önkormányzati rendelet 1. számú mellékletét képező jelentkezési lap Kunhegyes Város Polgármesteréhez 2008. június 30-ig történő benyújtásával lehet.

- Jelentkezési lap igényelhető a Polgármesteri Hivatal 10. számú irodájában, vagy letölthető a www.kunhegyes.hu honlapról.
- A Városfejlesztési Bizottság helyszíni ellenőrzés után tesz javaslatot a cím adományozására. A cím adományozásáról a Képviselőtestület dönt a Városfejlesztési Bizottság javaslata alapján augusztus 20-ig.
- A „Tiszta udvar rendes ház” címet évente maximum 3 ingatlan tulajdonos
- A „Tiszta Utca” címet évente 1 pályázó utca nyerheti el.
- A nyertes pályázók írásban értesítésre kerülnek és a címek a „Mihályi Napi Sokadalom” rendezvény keretében ünnepélyes eredményhirdetésen kerülnek átadásra.

A pályázat díjazása :

„Tiszta udvar rendes ház” cím díja 2008. évben:

- I. helyezett: 25.000 Ft
- II. helyezett: 15.000 Ft
- III. helyezett: 10.000 Ft

„Tiszta utca” cím díja 2008. évben: 25.000 Ft

Egyéb tudnivalók :

A Városfejlesztési Bizottság bejelentés alapján felülvizsgálja és visszavonhatja az adományozott „Tiszta udvar, rendes ház” és „Tiszta utca” címet, az alábbi esetekben:

- rendezetlen, elhanyagolt a terület,
- parlagfűvel fertőzött a terület.

Bővebb információ kérhető : A Polgármesteri Hivatal 10. számú irodájában Páldi Tamás tanácsostól telefonon, (telefonszám. 59/530-500), vagy személyesen, illetve Metzinger Ferenctől a Városfejlesztési Bizottság elnökétől.A cikk tulajdonosa: Kunhegyes Város Honlapja
http://kunhegyes.hu

A cikk webcíme:
http://kunhegyes.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=180