Polgármesteri tájékoztató
Dátum: Május 20, csütörtök, 15:22:45
Téma: Hírek Kunhegyesről


Tisztelt Kunhegyesiek!

Tájékoztatom Önöket, hogy a legutolsó információnk szerint Kunhegyesen 9 fő pozitív korona vírus fertőzött van. Teszt eredményre vár 3 fő. Kórházi ápolásra szorul 1 személy. Elhunyt 1 fő 80 év fölötti krónikus beteg. Nyugodjon békében! Így városunkban 9 főre emelkedett a covidban elhunyt betegek száma.
Városunkban az oltás folyamatosan jó ütemben halad.
Még egyszer megköszönöm az orvosok és az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját!
Továbbra is felhívom a lakosság figyelmét, hogy lesznek olyan rendezvények, szálláshelyek, egészségügyi szolgáltatások, stb. ahol kérni fogják a védettségi igazolványt! Bizonyos országokba a beutazás is ennek függvénye. Ezért és biztonságunk érdekében is kérek mindenkit, hogy oltassa be magát! Van elég vakcina.
Felhívom mindenki figyelmét, hogy aki bármi okból nem tudja elvégezni a regisztrációt, keresse fel a Családsegítő Központot (Kunhegyes, Kossuth Lajos út 106.) TAJ kártyájával és személyi okmányával, ahol segítségére lesznek.

Az április 28-án írt tájékoztatómban azt írtam, hogy azoknak az egyedül álló 65 év feletti nőknek, akiknek nehézséget okoz, a portájuk előtti terület rendbetétele jelezzék és az Önkormányzat dolgozói segítenek.  Akik elolvasták a tájékoztatómat és időben beadták írásbeli kérésüket elfogadtam és meg is kezdtük a munkát. Ők 18-an vannak. Fontos, hogy írásban adják be igényüket! Csak így tudunk segíteni.
A strand megnyitását május 29-re tervezzük, a vízminta eredményétől függően. Sajnos, nagyon sok csempét kellett pótolni, különösen a nagy medencében.

Minden kunhegyesi lakosnak kívánok vírus mentes életet, jó egészséget és szép tavaszi napokat!

Kunhegyes, 2021. 05. 20.

Szabó András polgármester

A cikk tulajdonosa: Kunhegyes Város Honlapja
http://kunhegyes.hu

A cikk webcíme:
http://kunhegyes.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1094